I gotta say mmm

Vinnare av sanktan 2013, stukad fot, röntgen, höstlov och högskoleprov. Sammanfattar denna höst hittills. 

Jag ska inte klaga, livet är fan bra nu. Det är det. Trots att jag kanske kunde gjort bättre ifrån mig på spanskaprovet och högskoleprovet men nej, jag ska inte klaga. Nu ska jag bara bli tillräckligt stabil i foten så att jag kan börja träna. Jag avslutade även helgen med att rensa ur garderoben lite så jag kände mig lagom duktig igår!

Förstår dock inte varför det är ca 5-7 personer som tittar in hit varenda dag fortfarande? Jag menar, tröttnar ni inte? Och så skriver jag nu och väcker det där lilla hoppet i er om att ni kan fortsätta titta in här för fler inlägg inom de kommande veckorna. Men nja, jag vet inte. Det känns bara som att det tar upp så mycket tid. Det blir liksom ytterligare en sak på agendan som ska göras, inte för att jag gör så mycket om dagarna men ändå. Äej jag vet inte. En liten del av mig vill faktiskt, det är kul ibland, men så är det så mycket som talar emot också. 

Återgår till mitt desperate housewives tittande, have a nice time fellas!Haha alltså hej

Watcha doin here? Har ingen ork att blogga, as you may have noticed, har inte tid. För det har varit fotboll VARJE helg konstant nu under hela september. De är äntligen slut, bara några få slutspelsmatcher kvar. Men vet ni vad? Vi blev etta i division 1, bästa av dom bästa, rätt ballt ändå. Detta är alltså min första lediga helg från fotbollen.

Den har hittills spenderats med att läsa en lite halvt snuskig svenska bok. Har boksamtal på tisdag och har 2/3 delar kvar. YES! Dessutom mitt första prov på torsdag i spanska och jag kan bara inte förstå när och hur man använder alla jävla olika grammatikdelar som finns i spanska språket. Så gårdagens utgång får räcka för denna helgen, som förövrigt inte var den bästa menmen var där för att gratta Filip som fyllde år i torsdags. 

Nu ska jag gå ner och fråga när det blir mat, kanske äta en kanelbulle och sen läsa mer ur bokfan!

RSS 2.0