Galet ovärd dag

Igår åkte jag hem efter skolan och bakade kladdkaka innan mina fina vänner kom till mig. Hade lite att catcha upp och smällde i oss en hel kladdkaka och glass + typ 2 liter jordgubbar. 

Hur som eftersom det är a-wecka på bromma gymnasium så har man aktiviteter ute på skolgården (igår och idag) och igår var det så onödigt att vara där så det fanns inte. Därför kände jag imorse att de inte var någon idé att stressa eftersom att ingen var där och tog närvaro över huvud taget och inte var det speciellt lockande aktiviteter heller. Så jag åkte med pappa hela vägen dit vid 10, var där i ca 30 minuter innan jag insåg att engelskan var inställd och alltså bara hade spanska. Men vi snackade med läraren och fick hemuppgifter så jag åkte hem igen vid 11.

Var världens bästa syster och köpte med mig subway hem till mig och min storebror. Sen har jag tagit mig igenom spanskan, gjort klart någon halvt flummig svenska uppgift om helvetet och sen ska jag antingen försöka läsa eller om jag kanske möjligtvis (ytterst tveksamt) orkar att ge mig in på samhällsuppgiften...

Yesterday

Matchen igår mot älvsjö gick riktigt dåligt faktiskt trots att vi vann med 3-1. Mennn när vi knappt har spelare så kan man inte klaga, vinst som vinst. Börja ledsna lite på det faktiskt. Det är samma spelare som kör alla matcher.. sådär lagom slitit när man har 1-3 matcher varje vecka. 
 
Aja efteråt blev det lite stress. Kastade i mig maten och skyndade mig in i duschen för att hinna till en i min klass. Blev klar snabbare än vad jag brukar bli när jag ska till skolan... och då duschar jag inte ens innan! Sjukt. Mötte upp en tjej i min klass och sen irrade vi runt någonstans i ängby ett tag innan vi hittade rätt. Blev lite chillkrök med de från klassen plus ett fåtal övriga. Och ramlade väll in här hemma runt halv 4 tiden och somnade på tre röda. 

Idag gör jag inte mycket för världen, spelar zombies vs plants och degar runt om inte i soffan så i sängen. Men ska försöka hinna med att plugga lite senare. Ska nog ta en liten promenad också faktiskt. 

Ny hylla


Kill me slowly

Hej på er. Anledningen till att uppdateringen är rent ut av värdelös är väll för att orken tryter. Sen så har jag inte riktigt tid till att sitta vid datorn under vardagarna. Igår tillexempel, som det partyanimalet jag är, somnade jag när jag kom hem i 3 timmar. Alltså va?

Aja, det ända intressanta jag kommer på sedan senaste gången jag bloggade är väll att jag övningskört för tredje gången. Observera endast på en parkering. Sen så i... torsdags fick pappa för sig att vi skulle åka till Lunda och övningsköra. Alltså industirområde utan (endast övningskörningsskyltar) bilar. Och sen så körde jag hem därifrån i vanliga trafiken, höll på att skita ner mig samtidig som de var hur kul som helst. Snacka om livning-on-the-edge-feeling. Men vi överlevde (trots att jag höll på att köra in i garaget) utan ett enda kärringstopp! 

Nyss har det monterats en hylla ska visa senare, blev rätt bra faktiskt mihih. Match på schemat ikväll, Wii-tothefucking-hooo...

The camera must love me

Hellou fellows, här sitter jag och bloggar samt sjunger när jag istället har massa plugg att ta mig igenom. Matte, sam och privatjuridik tills imorgon, stabilt. Nej inte alls bra. Men det löser sig, nog.

Idag var det i alla fall skolfotografering, men vet ni vad? Det var sista lektionen. Sen NÄR har man fotografering sista lektionen? Då har man ju liksom redan hunnit bli så ful man möjligtvis kan, vilket inte direkt underlättar när man aldrig blir bra på skolfoton. Men men, what to do liksom. Försov mig dessutom en timme när jag nu faktiskt påriktigt behövde tid att fixa till mig! Typical-Natalie-moments. Jag klarade mig i alla fall helt ok, kom bara 5 minuter försent till första lektionen 8:15 när jag vaknade klockan 7! Rätt nöjd över den prestationen - JA.

Sen när jag kom hem åkte vi strax efter (lol nej typ 1,5h senare) det till sollentuna och förnyade våra pass. Jag fixade även nytt Id-kort. Äntligen. Efter att varit utan i typ.. dryga året nu. Tror jag tappade det förra sommaren. Men nu är det löst i alla fall! Blev brutalt fula bilder fast det hör väll till, har någon en snygg pass-bild? Haha. Aja två photoshoots in one day. The camera must love me. lol xd. Nej nu ska jag faktiskt försöka ta tag i något plugg i alla fall.. 

All in för fotografering

Har varit så duktig idag. Efter skolan så läste jag igenom företagsekonomin och sen kom Sophia hem och då pluggade vi matte tillsammans. Skönt att ha lite gjort faktiskt!

Sen efter maten drog jag och pappa ut på en timmes promenad med massa snack om allt möjligt, började vid fotboll och slutade i hur han och mamma träffats. Sen har jag, hör och häpna, även hunnit med att handtvätta två par linnen.

Nu är jag i full gång med att slipa till mitt yttre. Har hårinpackningen i håret och ansiktsmasken på. All in inför imorgon alltså.. Skolfotografering it is! Haha nä men hoppas på en bra hårdag och att jag inte ser ut som ett groteskt monster.. Pieezzz


September och söndag

Nu kan man väll säga att sommaren är slut, eller? September, ja det känns som höst. Fy vad deprimerande egentligen..

How ever, startade dagen med lite Ben and Jerry's till frukost. Mmmmm. Sen åkte jag till stan med Amanda, hittade en vinterjacka som ja blev sugen på men jag tror inte mamma blir så glad på mig om ja skulle köpa ytterligare en. Så den karamellen får jag suga på, märkte dessutom att över halva lönen gått åt, seriöst... Vart?!?! Lite ångest. Apropå ångest ingen söndagsångest, måndagar är återigen skönaste dagen på veckan. YES!! Skönt med mjukstart.


Helt orkeslös

Spelade match igårkväll mot bollstanäs, riktig jävla slit match blev det, somnade som en stock vid halv ett efteråt. Sen spelade jag match idag igen, fast jag egentligen inte skulle, klockan 3 var det samling. Så min kropp är lagom sönder sprungen osv. Har inte gjort ett piss idag. Jag drog till Sophia vid 9 och kom hem alldeles nyss efter att ha kollat på The Conjuring, rätt bra skräckfilm faktiskt. Lite lamt slut men annars bra. Klockan har bara sprungit iväg, vadå tjugo över 3? ...godnatt!

RSS 2.0