Andra försöket


Gör ett nytt försök med detta inlägg. Vill bli av med dessa Superman converse, ser exakt ut som på bilderna ovan, vanliga mörkblå converse, serietyg innuti och ett superman märke på utsidan av foten och conversemärket på insidan. Converse storlek 5 som motsvarar en vanlig 38. Endast använda någon enstaka gång, max 2. De är lite för stora för mig + att jag helt enkelt känner att jag inte använder dem. Inköpta i London under hösten 2011.

Om någon skulle vara intresserad hör av er antingen via mejl holm.natalie@hotmail.com eller min kik natalieholm så kan vi diskutera ett rimligt pris. Öppen för alla möjliga förslag om någon skulle vilja ha dem.

My nailsJa det här var mitt heldagsjobb igår. Tycker det blev lite halvdant men men. Sitter och gråter till One Tree Hill avsnittet där Brooke gifter sig. Kan vara de gulligaste avsnittet någonsinn. Vilket inte gör det lättare för min näsa.

Tvingades ju till skolan idag för att göra nationella i engelska, vilket typ gick sådär, kunde inte riktigt koncentrera mig och visste inte riktigt vad ja skulle skriva om men jaja. Fick C och D på svenska nationella tal och läsförståelsen. Blev typ besviken över D, vem fan vill ha ett D...?

Feberfri


Feberfri idag men min näsa rinner fortfarande och hostan blir typ bara värre dag för dag. Livet är väll bra najs. Måste dessutom ta mig till skolan imorgon för att göra engelska nationella skriftliga, känner redan nu hur mycket jag kommer sitta och störa alla med mina snörvlingar och mitt hostande varannan minut. Eftersom mitt huvud är fyllt av snor så är det sånt som händer. Jaja, synd för mina classmates helt enkelt...

Idag har jag sysselsatt mig med att måla naglarna, vilket är ett heldagsjobb. Fyfan trokar ju aldrig! I can show you some other time tho. Nu ska jag kolla på ett av de roligaste One Tree Hill avsnitten, dagen efter Brookes bachelorette. Tjao bellos.

Hate my life

Glass till frukost, lunch och middag det ända som är bra med att vara sjuk. Annars är det inte så underbart att drunkna i snor och få skavsår på näsan av allt papper. Hatar min storebror just nu, han som har smittat mig. Måste här med öka mitt intag av vatten och sen ska jag fortsätta kolla på En Prinsessas Dagbok.

RSS 2.0