Trött på mig själv

Asså just nu ser ju bloggfanskapet ut som jag-vet-inte-vad, åtminstone i mobilen. Vad hade jag tänkt göra åt det då? Ingenting. Eftersom jag glömde datorväskan hemma. Förstår inte hur jag lyckas med skiten. Åååh fan!


Off we go


Fancy breakfast

Stod och strök i.. hör och häpna 2 hela timmar igår! Om jag hade ont i fötterna efteråt.

Idag gjorde jag smoothie manuellt, hittade inte mixern eftersom man inte hittar någonting här hemma nu när vi gjort om köket. Så ja stod med en gaffel och mosade ner banan, hallon och blåbär osv. i en bunke. Sen stoppade jag i ett sugrör. Faancy. Äej men fint skaré va!
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum..

John James Preston

Har precis kollat klart på hela Sex and the City, världens bästa sista avsnitt. Soo cuute. Anyhow nu ska jag faktiskt börja stryka tvätten och sen ska jag kolla på ny-nedladdade avsnitt av New Girl eller eventuellt börja kolla på 90210. Får se hur det blir, åker tydligen till landet imorgonkväll ska dock vara pissväder så lär ju behöva serierna..

Sunshine


Ett litet tag hann jag med att sola innan det blev allt för många vindpustar och solen gick i moln. Frågan är nu om man orkar ta tag i tvätten eller spelar lite gitarr istället, var ett tag sedan!


Wifeymaterial

 
Jag överlevde promenaden till vällingby härom dagen, kom hem med kortare hår och en sololja. Yep that's right, jag klippte mig för andra (!!!) gången det här året. Har typ inte ens klippt mig en gång per år förut. Men de är skönt nu när de inte är så slitet. Idag när det är fint väder så har jag massa saker att göra innan vi åker till landet tidigt imorgon och inte tid för att ligga i solen. Orkade inte göra dem igår när det mulldrade. Diska, stryka, dammsuga och vattna! #wifeymaterial? Hur som better get going så kanske jag hinner få lite sol på kroppen..
 

Million degrees

Har varit i solen i ca 1 timme och är redan trött på det, så sjukt himla varmt att inte ens jag orkar längre. De är de här dagarna man faktiskt önskar att man var på landet så man bara kunde hoppat i vattnet för att svalka av sig men nej. Så jag har gett upp och nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen försöka ta en promenad till vällingby efteråt, lär ju dö någon gång under den tiden. Inget svart kommer att befinna sig på min kropp idag!
Får se om jag överlever tja.

Summertime

Fick Sophia att börja blogga på ett villkor, att jag också skulle börja igen. Sååå gör väll ett halvhjärtat försök såhär nu under sommaren, troligtvis lär det inte uppdateras speciellt mycket men men. Dagarna spenderas på landet genom att försöka bli en liten pepparkaka och fylla kroppen med D-vitaminer. Förstnämnda går inte speciellt bra, jag blir gul. Likeachineeese. Är hemma över helgen för ett avbrott från landet och sen åker jag tillbaka i 2 veckor.

Snart är sommarlovet slut och jag börjar 2an, detta sommarlov har gått lika snabbt som hela första året. Kan inte ens förstå att jag börjar i 2an, påbörjar mitt NÄST SISTA halv-obligatoriska år i skolan! Sinnessjukt hur snabbt allt gått. Men nu njuter jag och hoppas att mitt andra år går lika snabbt som det första. Tagga nollning 97:or!

Aja då var detta gjort, något comeback-aktigt inlägg och kan därmed återgå till att klia på mitt bett (troligtvis av en myggfan) under foten, sjukt härligt. Tja

RSS 2.0