Godnatt torsdag.


Det här blev självklart mitt val. Vem kan säga nej till vindruvor och lite mys i sängen. Helt klart bättre än plugg, hehe. Imorgon skall ett gymkort införskaffas och min gym-oskuld ska tas. Jag och Sophia lär väll stå där på gymmet som två fån och inte förstå en enda maskin menmen det finns väll en första gång för allt! Men nu myser jag vidare och så hörs vi imorgon istället när det äntligen är fredag! Godnatt.

Kiss me like you wanna be loved.


En tjej erbjöd mig att vara med i en fototävling med vinterbilder. Här är en av bilderna som jag skickade in. Har inte fotat på jättelänge, och just nu är kameran nedpackad i någon låda någonstans eftersom jag håller på och gör om i mitt rum. Nu när jag ser massa fotobloggar överallt blir jag faktiskt rätt sugen. Kanske man ska ta fram kameran igen? Det var ju faktiskt massa pengar man la på den där systemkameran..

Hur som helst, träningen var jobbig, blev ganska högt tempo. Nu tar jag en sväng in i duschen och sen blir det nog att mysa lite till antigen något entourage avsnitt med lite vindruvor. Älskar vindruvor! Eller så försöker jag faktiskt plugga. Lutar starkt åt det första alternativet men behöver faktiskt plugga...

Lite brådis...


Har inte jättemycket att skriva om dagen så bjussar på denna bild istället. Från Åland 2011 tror jag, lite redigerad är den dock hehe. Men men, gick till skolan och gjorde helt allvarligt inte ett skit. Lyssnade på någon genomgång om något tråkigt i historian och sedan två kortare filmer. På samhällskunskapen kollade vi på en dokumentär om extremister, svarade på några frågor om vad vi tyckte om det och sen fick vi gå eftersom vi inte hade någon matte pågrund av "mattestugan" extrahjälp.. Hade dock behövt gå på det men men har ju såklart supertidig träning, suck.

Godmorgon världen.


Godmorgon på er! Under natten hade jag någon helsjuk dröm om att jag skulle beställa pizza och det tog jättelång tid och det var massa problem hit och dit. De hade bara en telefon på pizzerian så det kom massa samtal hela tiden och avbröt vårat så tillslut blev jag skit arg och skrek hur högt som helst i telefonen sen la jag på. Från ett ämne till ett annat, har varit jätteskönt med lite sovmorgon, jag gick upp vid nio men hade kunnat gå upp nu vid tio istället men nu har jag inte behövt stressa! Gjorde en supergod frukost och nu ska jag sminka mig och förhoppningsvis så hinner jag med lite företagsekonomi innan skolan!

Trouble, trouble, trouble.


Skönt var det med lite friskluft, pratade till mestadels om problemen i min klass förtillfället. Men vi hann även med en del annat skitsnack under timman vi var ute. Dock var det hur halt som helst på vissa ställen så vi halkade runt en bra del också. När jag kom hem blev det lite Sveriges masterchef tillsammans med lite melon och övriga familjen. Fundar på om jag 1 - ska ta lite hallon och mysa till ett entourage avsnitt eller om jag 2 - ska gå och lägga mig nu direkt, känner mig en aning trött faktiskt.. Att börja halv nio tar på kroppen!

Beach 2013


Det här är min skärmsläckare på mobilen. Vet inte riktigt varför men gillar den jätte mycket. Känns så härlig på något sätt. Min inspiration, blir så himla taggad på att få en snygg kropp. För första året någonsin satsar jag på beach 20** i detta fall 2013! Försöker typ hålla mig till detta också, dock blir det lite svårt med sömnen och vattnet tyvärr.. Men imorgon fixade ju klassen ledigt första lektionen och spanskan är inställd så börjar efter lunch, så då blir det sömn vill jag lova. Hur skönt? Superskönt!

Är jättemätt nu, kycklingsallad med pasta blev det, kyckling med taco-smak. Blev faktiskt förvånansvärt gott och gick himla snabbt eftersom kycklingen tog 3 minuter att steka, på coop finns den färdiglagad bara att värma, supergod! Och jag orkade verkligen inte göra något annat, dessutom är ju kyckling det godaste som finns så vad gjorde det!  Nu ska jag alldeles strax gå ut och göra av med lite energi samt lite skitsnack med Sophia under en powerwalk! Skönt ska det bli.

Tips på mat?

Har sån himla träningsvärk i låren idag efter att jag körde ett antal (Läs: minst 60!) knöböj aka squats igår. Körde enligt någon app där man kör intensivt i 20 sekunder och vilar i 10,  x8. Så på den där sista åttonde gången tog det emot lite i låren minst sagt! Så trapporna i skolan var någolunda jobbiga idag kan jag ju säga..

Dessutom så är det onsdag idag och det är min mat-dag. Såååå... ifall någon skulle vilja ge något tips på något god maträtt eller något recept som är enkelt att göra (mina matkunskaper är begränsade) så feel free att lämna en kommentar. Skulle bli jätte tacksam för lite tips, har verkligen ingen lust att laga mat idag!
http://www.arla.se/Global/Mat%20och%20recept/Teman/Teman%20950_265/indisk-mat_Indisk-gryta_950x265.jpg

Nu får det vara dags!


Nu får jag ta tummen ur röven och faktiskt köra igång med träningen innan det blir för sent. När klockan är 8 ska jag senast stå på det där jäkla löpbandet! Entourage blir nästa serien jag kommer följa så nu får ni dras med det ett tag. Har laddat ner alla säsonger till 7:an dock är det bara typ 10 avsnitt i en sässong så nu kör jag! Ätit lite för mycket idag känner jag..

Tisdags film.

http://www.freemovietime.net/wp-content/uploads/2012/10/taken2.jpg
Eftersom jag igårkväll tvingade mig själv att  vara vaken till halv 2 - Vilket resulterade i att jag blev svin trött idag istället - och se klart sista avsnittet av Prison Break har jag nu alltså ingen serie att sitta och glo på när jag inte vet vad jag ska göra. (Vet vad jag ska göra men orkar bara inte plugga.) Så idag fick det bli en film, och ja jag vet att jag är mååånga månader efter alla andra med att se denna men laddade ner den för ett tag sen har bara inte haft tid att se den! Så idag blev det en grapefrukt och lite film. Tycker faktiskt den var bra, men inte så bra som alla sagt. Nu är det käk, sen blir det träning i mitt rum, framför någon ny serie jag ska leta upp!

Med och tävlar!


Är med på den här tävlingen hos Bianca där man kan vinna ett presentkort värt 200:- hos fionavincent. De har massa snygga smycken som jag gärna vill lägga vantarna på samt andra snygga och prisvärda grejer. Inte för att jag tror att min chans att vinna är speciellt stor men men. Vill ni också vara med och tävla så klicka på bilden ovan eller HÄR för att komma till bloggen!

Då var lediga dagen över..

Har faktiskt varit ganska så duktig idag. Gjorde klart svenska talet och skrev ut det. Satt även och övade ett par gånger framför spegeln. Kommer dock vara så jävla dålig på det där imorgon så det finns inte, känner det på mig. Bra att jag ska prata om Social Fobi också som handlar om att vara rädd för att prata inför folk osv. ILLA. Sen hann jag även med att göra klart historia frågorna, det gick faktiskt förvånansvärt snabbt. Dock gjorde jag ingen matte, det orkade jag inte med. Har inte så mycket mer att säga än att jag är nervös inför imorgon och att jag går och lägger mig snart. Blir förmodligen ett Prison Break avsnitt innan jag somnar också. Btw älskar hur jag redigerat denna bild, ser så härlig ut. hoho.

En månad...


En månad, utan dig. Efter en månad kan jag fortfarande inte förstå att du är borta. En månad av sorg, tomhet och tårar. Du finns med mig varje dag min finaste älskade morfar. Tack för allt du har gjort för mig, för oss. Älskad och saknad. Vila i frid  ♥

Beautiful is simple


När utvecklingssamtalet var slut, som förövrigt gick helt okej, tog jag och pappa en lunch. Kycklingsallad från La Tazzina, aldrig ätit där tidigare men pappa var tydligen stammis. Han hade till och med "det vanliga" Gott var det i alla fall!

Sen gick bussen precis när jag kom så nästa gick om 8 minuter. Passade på att ta en sväng in på Guldfynd och köpte denna enkla ringen. Hade sett den tidigare så var bara att gå in och köpa, var 20% rabatt också så det gick endast på 48:- hade tänkt köpa två men ångrade mig, skulle ju trots allt spara pengar i år!

Nu ska jag finslipa på mitt tal, lägga till lite ordspråk och stilfigurer och så vidare så att det låter som ett tal. Sen ska jag svara på ett par historia frågor och förmodligen blir det lite matte efter det. Kommer förmodligen aldrig hinna men jag försöker i alla fall!

Skönaste måndagen på länge

Vaknade vid 9, låg i sängen och halvsov en halvtimme extra efter det. Gick upp och gjorde en super god frukost och sen så slängde jag halvt på lite smink för att inte se ut som en zombie, ska ju trots allt till skolan en sväng, har dock inget k ansiktet så är likblek som vanligt... Ska ta bussen till pappa i Vällingby och sen åker vi, behöver däremot gå om 10 min så måste skynda..


Utan söndagsångest...

Utan det minsta söndagsångest, eftersom att jag är ledig imorgon, drar jag mig tillbaka nu. Har faktiskt gjort klart talet, ska bara finslipa lite på det imorgon. Orkar inte mer nu. Låter däremot inte som ett tal utan mer som vilken vanlig redovisning som helst. Men jag bryr mig absolut inte. Kommer väll ändå få ett C eller E, usch vad jag hatar de nya betygssystemet. Det var det jag tänkte tala om från början men har redan gjort en insändare i svenskan om det så känns lite tjatigt med samma ämne.
Hur som helst, nu lägger jag mig och kollar på Prison Break ett tag. Godnatt!

Hjälp mig!


Vilken av de här tre ska jag ha i mitt rum tillsammans med tapeten på en fondvägg? Har så jäkla svårt att bestämma mig så tänkte be om lite hjälp. Vilken passar bäst tillsammans med tapeten, 1, 2 eller 3? Åh har börjat planera rummet i huvudet nu men vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt dock. Sooo excited!  Hoppas bra det blir så mysigt som jag tänkt mig.

Förövrigt har jag precis ätit och räknat kalorier tillsammans med pappa, laddade ner en sån app åt honom. Så nu har jag lärt honom hur det fungerar och vad man ska göra. Får se om han lyckas. Men nu ska jag i alla fall försöka få mig själv att plugga lite. Måste skriva det där svenska talet, har lite ångest över det..

Värmeslag?


Kom precis hem från träningen, det är näst intill självmord att vara i den där hallen i 1,5 timme! Luften blir så himla kvav och det är varmt där inne redan innan man börjat träna. Idag körde vi dessutom match i en hel timme, och inomhus är så mycket jobbigare än utomhus kan jag ju säga. Det blir mer intensivt. Kan SM vara över snart så att man slipper dom där jävla inomhushallarna! Jaja nu ska jag ta en sväng förbi duschen och sen ska jag se hur färgerna blev och möjligtvis bestämma mig!

I've been running in the wrong direction.

Kom hem för en halvtimme sedan från flügger färg, vi åkte dit och köpte lite färgprover. Nu jäklar händer det grejer där uppe. Äntligen, ett år sent men det händer! Men är dock väldigt orolig över att det inte skulle bli bra av någon anledning. Sen är det träning vid 2 som jag ska gå på, tyvärr. Innomhus, tråkigaste som finns. Så nu måste jag hitta något lunch-aktigt att äta. Godmorgon!


Fruit is candy

Tillsammans med Prison Break så blev det faktiskt en helt okej lördagskväll! Det är fortfarande på och jag planerar att somna till det som vanligt. Det här är mitt nya godis, så himla gott och dessutom så mycket bättre än godis. Helt klart det bästa med att följa med och handla, man får allt man vill ha. Godnatt!


You see when you close your eyes.

Arbetsintervjun gick bra, hoppas bara de hör av sig i veckan annars får man väll söka vidare, skulle dock bli jävligt besviken. Men men, imorgon måste jag plugga, gör verkligen ingenting när jag bara är här hemma. Har ju någon slags "studiedag" på måndag också eftersom att vi har utvecklingssamtal så vi fick ledigt hela dagen. Har massa matte att ta igen, samt historia frågor att göra och ett helt tal att skriva.

Meeeen det är lördag, och lördagar är inte till för plugg, inte för att ligga hemma i sängen hela dagen heller men ändå.Gjorde faktiskt ett försök till att skaffa bloglovin men man behöver bekräfta mejladressen och jag får aldrig något mejl så struntar i det. Så jag går och tar mig något att äta nu för sötsuget är på topp! Sen blir det väll förmodligen till att se klart Prison Break, Puss.



Jeans från VILA


Som sagt jeansen jag köpte igår. Som ni även ser på bild så är de lite långa men de är supersköna! Heter Cleavo 5 Pocket Twill och kostar 299,95kr, värda varenda öre hittills i alla fall. Köpte även linnet som jag har på mig i inlägget under, det är från Veromoda och jeansen från VILA.

Nu hoppas vi på det bästa!


Är taggad, det är nu det gäller. Ska dra om några minuter för då går bussen. Åker med Sophia som också sökte jobbet, hon har 1 timme innan mig så jag följer med henne och väntar på henne och så väntar hon på mig efteråt. Har även på mig det nya linnet jag köpte igår samt jeansen. Köpte ett par till jeans fast svarta i samma modell, lite långa dock men annars supersköna! Nu hoppas vi på det bästa, vill verkligen det här! Woooo.. wish me luck!

Bra start på morgonen

Åh vad jag längtar tills mitt rum blir klart nu, blir väckt varenda morgon nu för tiden eftersom man hör allting här, när de går i trapporna, när de tittar på tv och när dom pratar. Vill tillbaka till övervåningen. Startade morgonen med smoothie, avokado (Läs: för första gången!) och en macka. Hur som helst, har inga riktiga planer nu innan jag ska på arbetsintervjun så antingen gör jag ingenting framför datorn eller så försöker jag faktiskt börja med att skriva mitt tal som jag ska redovisa på tisdag! Lutar väll som vanligt åt första alternativet.. Känns för övrigt absolut inte som lördag idag, godmorgon!

Mys fredag.


Grapefrukt, Passionsfrukt, Kiwi och Hallon. Super gott. Är helt orkeslös, har dragit av och på så många byxor idag att jag inte ens kommer ihåg hur många det var, fick i alla fall med mig 2 par samt ett linne. Så ikväll blir att sitta med mamma och pappa i soffan och titta på Love Actually. Ja det får man göra när man är 16, snart 17! Kan i och för sig inte fatta att jag faktiskt fyller 17 om ett halvår ungefär. Känner mig verkligen inte som en "snart 17-åring." Hur som hellst nu ska jag återgå till soffan, Puss!

Nytt och behövligt!


Det här var det som blev idag. 129:-/styck från H&M. Enligt mig den affär som har de skönaste bharna, så länge man lyckas hitta någon utan alla dessa pushup inlägg förståss! Vilket bara det är svårt. Av personlig åsikt är bhar med inlägg bland det obekvämaste man kan ha på sig! Var egentligen ute efter ett par jeans men men bhar var även det med på inköpslistan. Känns som att jag har prövat alla jeans i hela Vällingby och inga sitter som jag vill. Så Bromma Blocks kom på tal eftersom vi ändå ska hämta upp pappa från flygplatsen senare ikväll tänkte vi ta en sväng dit efter maten. På tal om mat så är det jag som står för den idag, tacos med kyckling, sååå sugen!

För svag.

Stannade hemma från skolan idag också. Gårdagen slutade med att jag och mamma satt och grät i soffan så det kändes inte riktigt som rätt läge att gå till skolan. Mamma väckte mig vid halv 12 och nu snart ska vi ta en sväng in till vällingby. Stan var planen från början men ingen av oss har väll orken. Så nu ska jag försöka torka håret från duschen och sminka mig lite snabbt.

Vi ses i Nangiala.

Har varit en allmänt jobbig dag med mycket tårar och huvudvärk. En av de värsta dagarna i mitt liv so far. Har inte så mycket mer att säga än att jag är helt tom, orkeslös och trött på socialkontakt. Vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon utan att brya ihop, det är det sista jag vill. Får jag en fråga om det rasar allt och tårarna trycker på åter igen. Har tillbringat de senaste 6 timmarna i sängen och kollat på Prison Break. Lite sömn kanske inte vore så illa.. Vila i Frid finaste morfar ♥

Vila i Frid vår älskade ängel


Cause you said ours were the lighthouse towers, the sand upon that place, darling I'll grow weary, happy still, with just the memory of your face.
Gracious goes the ghost of you, and I will never forget the plans and the silhouettes you drew here and gracious goes the ghost of you. My dear.

Det stämmer väll att Gud tar väll sina finaste änglar först. Tänker på dig, hela tiden, varje dag. Glömmer dig aldrig. Älskar dig morfar, nu och föralltid. Vila i Frid. ♥

No tomorrow..

http://distilleryimage6.instagram.com/f9c264cc65a011e2a1c022000a1fb718_7.jpg
Har inte skrivit något CV, har heller inte pluggat någonting. Däremot har jag gjort mat. Avancerad kock som jag är så blev det pyttipanna. Sen har jag suttit på skype med Sophia i ett par timmar. Funderar på att sova nu, eller ja sätta på ett antal avsnitt av Prison Break tills jag slutligen somnar. Eller sätta på The Notebook och få slut på alla tårar tills imorgon. Klarar inte av att se den utan att gråta, världens gulligaste film. Lite lång dock. Nej kör nog på Prison Break ändå, gör något tidsinställt inlägg till imorgon också. Lär ju inte blogga så mycket.

Ben once again.


Keep you head up, keep your heart strong, no no no no.
Keep your mind set in your ways, keep your heart strong.

Note: Lyssna på hans album Every Kingdom, innehåller bara sånna här mysiga låtar. Kan inte tröttna på dom, de går på repeat till skolan, hem från skolan och i skolan, när jag springer, när jag går, hela tiden!

Vill inte..

Imorgon är Den dagen. Orkar verkligen inte med det, vill försvinna från allt och bara inte vara med om det här. Hemskt, ofattbart och helt jävla surrealistiskt. Höll på att börja gråta idag på bussen påväg hem bara av att tänka på det. Kommer aldrig ens överleva morgondagen, och eftersom att mamma kommer gå runt och vara ledsen hela dagen lär jag ju inte kunna hålla mig för gråt heller. En hel dag i tårar? Lär ju tillkomma huvudvärk och annat jobbigt. Fan vad jag verkligen verkligen inte vill.
http://gazet.se/alexandrarydholm/files/2012/01/ett-ljus1.jpg

Från ett ämne till ett annat, någolunda gladare, när Sophia kommer hem ska vi börja jobba på något som ska likna ett CV ifall man nu skulle behöva ha med sig det, sen ska jag även försöka hinna klart med lite plugg såsom historia och svenskan. Glömde matteboken i skolan så struntar i att göra det. Får inte heller glömma att mejla den där tjejen. Ska ta reda på lite mer om själva jobbet nu innan jag börjar.

Saknar att vara brun.

 Mitt mål den här sommaren är att bli sjukt jävla brun. Sådär brun så att alla frågar, "oj vart har du varit?" Tror det är mest för att jag inte var utomlands förra sommaren utan bara var i skärgården. Men nu SKA jag utomlands och jag SKA bli brun! Asså saknar sommaren något otroligt, fatta att få sola nu, hur skönt skulle inte det vara?! Och nej solarium är inte samma grej som att sola påriktigt, vill dessutom inte sola solarium för mycket gör det sen när jag vet att jag ska utomlands så man får en liten påbörjad bränna och får lättare att bli brun. Kan bara vem som helst ta med mig vart som helst? Trött på tjocka jackor, kalla kinder, snuvig näsa och likblek hud.

Trött morgon

Vaknade klockan 7:10 när min buss gick 37 minuter senare och även fast jag fick skjuts av pappa till Vällingby fick jag stressa som ett djur. Är hur trött som helst hade någon mardröm om Prison Break inatt och vaknade vid 3. Låg typ och log för mig själv för varför hade jag en mardröm om Prison Break...?! Menmen nu sitter jag på mattelektion och är klar med uppgifterna så tänkte bara uppdatera lite


Så himla taggad!

Arbetsintervju here I come! Gud så taggad jag är, behöver verkligen pengar och ett helg jobb skulle ju liksom sitta helt perfekt! Dessutom till största del på söndagar. Då slipper jag ju söndagsträningarna också, det skulle vara hur bra som helst. Det var i alla fall en tjej som ringde upp mig nyss om en ansökan jag skickade in i oktober! Så det var ju ett tag sen men nu jävlar, på lördag gäller det! Måste börja jobba på mitt CV! Åååh vad jag vill det här, fatta hur skönt?! Kan inte riktigt smälta det.
http://www.hhs.se/se/BusinessAndSociety/Press/pressmeddelanden/PublishingImages/ungomsorg.jpg

Älskade Prison Break!

Hoppar över träningen idag på grund av huvudvärken, sen är det otacksamt kallt ute också och när man ändå är på gränsen till att bli förkyld så känns inte det som en bra idé. Istället stannar jag i sängen och myser till mitt älskade Prison Break. Sååå spännande just nu, känns dock som det kommer sluta illa. Sätter på ett avsnitt nu innan maten och bäddar ner mig hihåå! #mysis
http://4.bp.blogspot.com/-D4EdZtgwfc4/TsP-UWFfe6I/AAAAAAAAAKA/Ul0wth1nSoI/s1600/prison-break-season-3-prison-break-699632_1600_1200.jpg

Åt helvete med företagsekonomi!

Hade handboll på idrotten idag, var rätt kul faktiskt mitt lag vann, fast såklart som alltid så gick en nagel av, hatar handboll för man gör alltid illa sig på något sätt när man kör det. Visste liksom att det skulle hända och självklart gjorde det de också.
Hade ingen svenska idag heller för vi ska förbereda ett tal så det fick vi göra vart vi ville, gjordes i caféet med företagsekonomiböcker och kortspelande. Sen hade vi prov och det gick åt helvete, eller det känns som det nu för att alla fick helt annorlunda svar än vad jag fick. Och det suger ju lite... Ångest nu, men jaja skit samma orkar påriktigt inte bry mig. Är för skoltrött. Har huvudvärk så nu ska jag dricka massa vatten

Kiss me beneath the milky twilight.


Jason Walker, även hans låtar helt gudomligt bra.
Man kan inte låta bli att spela sönder låtarna. Repeat, repeat, repeat..

Skulle sitta helt perfekt


Alldeles förjävla trött på denna hemska vinter nu. Behöver sommar och sol, inga mera minusgrader och snö! Snö ska det vara på vintern om ens det men det ska inte vara vinter längre. Är såååå taggad på sommar 2013 påriktigt den här gången, ska bli helt sjukt asgrym no-matter-what! 140 dagar till sommarlov och tills jag slutar 1:an helt sjukt hur snabbt första året har gått. Nog för att vår terminen är längre än höst terminen men ändå, känns som att jag började gymnasiet förra månaden? #highonlife.

Sorry for being awesome...


Gör lite konstpauser här och var men ville bara visa vilken rockstar jag är. Haha första gången jag gjorde ackorden i den här kombinationen men yolo eller nått. I'm workin' on it... Skall egentligen vara till Owl City - Fireflies, rätt likt? visst hörs det? Orkar inte med mig själv.. godnatt.

Hoppas på det bästa

Vet inte hur många gånger jag skrikit av frustration, dragit mitt hår och slagit i bordet de senaste timmarna. Fyfan för marginaler, marginal procent och pålägg hit och dit. Men nu tror jag att jag förstår det någolunda, hoppas på det i alla fall. Drog till och med sönder ett suddgummi och skrek så högt att jag fick ont i halsen. Blir rädd för mig själv ibland. Möjligtvis en sväng av ADHD? Skulle allvarligt talad inte bli förvånad. Fortfarande lite sur för att jag inte kan få in allt i mitt huvud så imorgon hoppas jag på det bästa helt enkelt, May the force be with me... har i alla fall gjort mig förtjänt av en grapefrukt nu!

Black all around


Blev 5 minuter försenad till matten då både bussen var 5 minuter sen och tunnelbanan var 2 minuter sen. Tog mig igenom matten som faktiskt gick helt okej, känns inte så tungt att ha ett pass på 2h när man får en 20 minuters rast mellan. Efter det hade vi bara en kort mentorstid sen slutade vi. Ledig nästa måndag pågrund av utvecklingssamtalen också, hur skönt?!
Blev helsvart idag och så kände jag för att inviga mina nya armband tre av fyra använde jag. Orkade däremot inte göra något åt mitt lockiga hår som blivit när jag sov med blött inatt så blev bara en toffs istället för att försöka få det helt rakt.

Nu tänkte jag ta tag i pluggandet, trots allt prov imorgon. Men företagsekonomi brukar inte vara så svårt gäller mest att klara övningsprovet så fixar man vanliga provet, i stort sätt samma frågor.

Stress

Skriver lite snabbt från mobilen nu när jag är påväg till bussen. Råkade somna om i 45 minuter så att det blev lite sent. Fick stressa lite men inte farligt mycket kommer dock ha sjukt bråttom upp för backen har 4 minuter på mig tills vi börjar men var så värt det att inte ta bussen som gick för 15 minuter sen, hade aldrig hunnit den ändå hehe


The bones you're made of

 And you laugh like you've never been lonely.
That's alright honey, that's alright with me.
Oh you laugh like there is hope in the story.
That's alright honey, that's alright with me.
Oh you laugh like I'll be there to hold you.
Always.
Always here..


Emma du frågade mig varför jag bara lyssnade på Ben's låtar. How can you not? De har tamefan allt!

Lagom behövligt

Tog mig friheten att vara ledig på sammhällslektionen imorgon. Eftersom vi har haft redovisningar nu i 4 veckor i halvklasser, eller imorgon är sista redovisningen. Egentligen skulle jag bara suttit och kollat på den men kände att sängen var mer lockande. Dessutom var det inga som kollade på min redovisning så jag behöver inte kolla på deras. Sovmorgon till halv 12, lagom skön start på veckan! Dock 2h matte som första då... mindre skönt. Nu vankas Prison Break och sömn!

Första inlägget

Hej igen! Funderar på att ta upp plugget med företagsekonomin igen men orkar faktiskt inte. Gör det imorgon. Hade faktiskt funderingar på att vara sjuk imorgon, känner mig sjuk men är inte det. Eller jo, lite förkyld så håller väll på att bli det. Nog om det. Går och hittar något att äta isället...

RSS 2.0