Just my luck..

Najs.. firar min valborg i sängen tillsammans med lite näsdukar, fan vilken jävla kväll ja kommer ha! Planen var att åka till Uppsala och fira valborg ikväll och sova där. Och så för första gången hade allting löst sig helt och hållet. Vad fan händer då? Jo jag går och får feber, sjuklig halsont och huvudvärk samt världens vattenfall av snor i näsan. Kan livet bli bättre än såhär? Igår i skolan var allting som vanlig och sen så igårkväll hade jag ganska  ont i halsen men trodde det var halsbränna och inatt kunde jag inte sova för att jag hade så ont och inte kunde svälja. 03:30 vaknade jag och var tvungen att gå upp och snyta mig + dricka vatten. Går till skolan och har ändå förhoppningar om att jag ska klara va kvällen men ju längre jag är i skolan desto mer märker jag att huvudvärk börjar trycka på och näsan bara rinner och jag mår alltmänt skit. Asså vem, VEM PÅ HELA JÄVLA JORDKLOTET HÄNDER DETTA OM INTE MIG?!

Mot ett houze fullt av mauze


Tja mannar, är cp taggad. Har ingen söndagsångest, har aldrig söndagsångest, måndagar är skönaste dagen på veckan. Har dock matteprov. Vilket påminner mig om att jag borde plugga lite till det. Gjorde lite imorse men blev inte direkt klar så ska göra det ett tag nu. För övrigt har jag inte gjort ett piss denna dag. Suttit i min säng, kollat bloggar och lyssnat på podcasts. Men men måste plugga lite nu. Kan ju fan inte det vi har prov på.. #yoloing

Svar från frågestunden.

Såå nu (äntligen) har jag svarat på frågorna. Sen var det massa this-or-that frågor som jag tar senare, blir så mycket annars / Hoppas det duger.

Vad är dina framtidsplaner/drömmar?

Efter gymnasiet har jag ingen aning egentligen, vill börja jobba så jag tjänar pengar och kan resa utomlands, gärna till USA, kanske till och med plugga utomlands något halvår eller ett år. Men vill hinna leva livet och göra massa saker som jag kan titta tillbaka på och minnas när jag är gammal.
Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år?
Ja, när jag är 27 år gammal så vill jag nog bo tillsammans med den perfekta mannen i ett stort snyggt inrett hus, ha ett jobb som jag trivs med och tycker om att jobba med.
Favorit film?

- A Cinderella Story, har sett den minst 10 gånger och kan typ alla repliker. En film som jag aldrig tröttnar på, så himla gullig och bra på alla sätt.
Favorit glass?
- Ben&Jerry's Half Baked, eller möjligtvis Carte D'or's daimglass.
Dröm resa?
- USA, Hawaii, Bora broa. Ska besöka alla innan jag dör!
Är du singel?
Japp
Bästa klädesplagget?
- Svarta jeans, passar till allt!
Vad är den finaste komplimangen du fått?
- Sjukt svårt, men typ "i mina ögon så är du...."
När ljög du senast?
Torsdags
Berätta tio smaskiga hemlisar om dig.
If i told ya it wouldn't be secrets. Men har typ inte ens så många hemlisar om mig själv.
Vilken är din favoritaffär?
Typ ingen? Tycker att alla har blivit så sjukt himla dåliga nowadays, alla affärer ska ju vara så himla "fashion"..
Vad ångrar du mest?
Saker som jag inte gjorde.
Vem saknar du?
Morfar..
Hur gammal är du?
Snart 17
Om du var ensam i en ö och fick ta med dig en person vem skulle det vara?
Om jag var ensam en ö, skulle jag nog ta med mig Ryan Gosling.
Vilken skola går du i?
Bromma gymnasium
Varför valde du den skolan istället för att gå med din bästis?
Eftersom att jag inte trivs i den skolan, tycker att man känner sig så instängd och de är så himla mörkt och tråkigt i den skolan. Tycker den känns som ett fängelse och känner mig mycket mer hemma och trivdes bättre i bromma. Och sen ville jag börja om på nytt och lära känna nya människor.


Driving me crazy


Hola guapos! Sitter i sängen i min mysiga tröja jag köpte igår. Skulle egentligen gå till 14:40 idag men vår engelska lärare var fortfarande sjuk så den blev inställd vilket resulterade i en cirkus 3h håltimme och därmed blev svenskan också inställd för att kompensera lite med alla tidiga mornar och nationella prov. Prisa Bromma.
Hur skönt? - Superskönt!

Aja tänkte ta tag i det här igen. Hörde jag ett litet jubel? Inte? Kanske ett litet lyckorus? Asså vet inte vad felet är med mig.. Men ja, jag ska faktiskt börja svara på era frågor från frågestunden! (kommer egentligen inte göra det men vill bara att ni ska tro det som förut) Såg ni att alla tre ord började på frå? Nu gjorde ni i alla fall det.

Till Sophia och Sara: Sluta förstöra era spotifylistor med alla jävla Michael Bublé låtar!!!

Surprise surprise

Here I am. Har egentligen inte mycket att säga skriva. Större delar av min tid tas upp av skola (extra lektioner och tidiga mornar) samt alla nationellaprov som man mentalt ska förbereda sig för. Sen har ju fotbollssäsongen dragit igång så mina helger och kvällar består av träningar och matcher. My life is from now on ruined. 

Lite good news nu då: Svenska nationella proven är äntligen över! Känns som en medelmåttig prestation av mig men men. Har hittat den vita bikini underdelen, samt köpt de vita ballerina skorna som jag skrev om tidigare, mina converse kom igår (äntligen!!) så hämtade dem idag, jag fick sommarjobb dock inne i stan - fråga inte hur.. men cash som cash det får duga! Köpt en ny supermysig stor stickad vit tröja idag, fredag imorgon!!!!!!!

På återseende ni som fortfarande tittar in! Ciao bellos.

Jo jag lever



Hej jag lever! Förra veckan var lite halvdann, mycket var emot mig och inget gick alls som jag ville kan jag väll kort sagt säga. Däremot fick jag lite nytt smink. Nagellack och sen tänkte jag testa på den nya BB-cream Nude magic, vet inte riktigt om jag tycker att den är speciellt bra faktiskt. Sen så blev det även en myskväll med bästavännen med massa gott och lite träning hann jag även med.

Just nu är det tvärtom mot förra veckan, är helt enkelt high on life just nu. Fick ett A på engelska talet idag som jag var skit nervös för. Sen hade jag historia redovisning också, förstår ni vilken lättnad efter denna dag? Så himla skönt. Sen så har jag precis klickat hem ett par converse, äntligen! Men nu tänker jag nog dra mig tillbaka och lägga mig snart. Sliter så otroligt mycket på att behöva ha den där extra lektionen på tisdagsmorgonen.. blää.


En sväng av ADHD?

Aa asså det var åt helvete svårt att klippa ihop det här på mobilen men jag tycker det blev skitsnygg. Haha orkar inte har inget liv. Är sur också för har fått en extra lektion - morgonlektion i matte - och det suger lagom mycket. Sen går inte videofan att få i mitten. Hejdå.




 


Svenska muntliga nationella - Check.

Kan ju börja med att berätta att talet var inte alls så jobbigt som jag föreställt mig, kunde ha att göra med att de endast var 6 personer som lyssnade. Underbart! Var dock jävligt nervös ändå.. Lektionen efter blev inställd så (nästan) alla de som skulle lyssna drog hem, wonderful, slutade dessutom klockan 1 istället för 3!

Drog hem och skickade mejl till min svenskalärare för att veta vad man skulle göra med uppgiften som skulle lämnas in idag, 16:40 visade det sig att jag gjort helt fel så fick sitta och skriva om hela uppgiften tills det var dags att åka till träningen vid sex tiden. Har nu bearbetat den med mammas hjälp och skickat in.

Lagom tråkiga inlägg nu för tiden men ska försöka bättra mig, ta lite bilder och ska försöka hinna med att svara på frågestunden imorgon! Så ställ de sista frågorna nuuuu amigos!

Tagga till tusen


/random select ur bildarkivet/ Tänkte mer eller mindre bara säga hej, eller ja godnatt. Lär ju inte ha svårt att sova efter de här sena träningarna i alla fall, slutar liksom halv 10. Rätt ok träning i alla fall, tror dock en av tränarna typ hatar mig, so much fun to be me. Aja drog igenom hela mitt  tal för mig själv i duschen och tror fan nästan jag fick med allt! Nu ska jag bara handskas med nervositeten... Aja wish me luck mutchatchos!

/ Ställ frågor i frågestunden /

It can only get better


Det här blev mitt mellis, eller ja lunch eftersom jag inte ätit någon idag då vi började efter lunch. Jättegott förutom att själva våfflorna blev lite hårda.. smält choklad, bananbitar och jordgubbssylt! Mumsss.

Första skoldagen avklarad, 63 to go! Fick vår tredje mattelärare idag, hemsk är hon, dessutom finlandssvensk så man hör inte riktigt vad hon säger. Nemen de blir väll.. kul #stayingpositive. Hade i alla fall bara 2h matte och sen mentorstid och efter det slutade jag. Skönt med lite mjukstart.

Resten av dagen ska tillbringas i svenska uppgifter, har muntliga delen av nationella imorgon, kommer bajsa på mig av nervositet kan jag ju säga redan nu. Kommer att vara de längsta 4 minutrarna i mitt liv! Waaah känner redan nu hur min mage kommer äta upp mig inombords och min röst kommer vara lika darrig som... (försökte hitta något jättedarrigt föremål men kom inte på något...)

BTW: skriv frågor i frågestunden!

Kungen av ingenting alls

Gårdagen spenderades i sängen tillsammans med min bästavän - i telefon - tillsammans med Hart of Dixie samt en godis skål. Imorse blev det ännu mer Hart of Dixie och nu måste jag vänta två dagar tills nästa avsnitt kommer ut, om de ens går att ladda ner då vill säga. Ja, så kul liv har jag!

Hur som det är vad jag gjort hela dagen, och studerat kommentarerna angående frågestunden, som verkligen strömmat in!!! Visste inte att det var såhär mycket ni undrade?! ..not. Seriously ställ lite frågor! Återgår till att längta tills tisdag och möjligtvis klämmer in lite plugg därimellan.

Frågestund


Ja, bilden säger väll det mesta. Drar gång med en frågestund, hoppas att det kommer in lite frågor. Avslutas väll någon dag när jag har lite tid över och lust att svara på frågorna. Dvs om det ens blir några, så ställ lite frågor!

Gårdagen / Inköp


Det här var det jag fick med mig igår. Tre bhar och en blus som sagt.  Blusen för 299:- och bharn för 179:-/styck kände att jag behvöde lite nya underkläder faktiskt. Är väll sisodär nöjd, duger i krig.

Vid halv kvart över 7 igår kväll tog jag bussen till Spånga och mötte Emma, åkte till stan och hämtade ut bio biljetterna och sen middag. Ödslade lagom med tid att välja vad vi skulle äta eftersom vi hade 1,5 timme tills filmen började. Filmen var väll helt okej, rätt hyffsad skräckfilm dock världeöst slut. Sen så var det ju några som lät som om de aldrig sett en skräckfilm förut och skrek som jag-vet-inte-vad.. rookies.

Idag har jag spenderat min första timme ute i solen, läste lite. Så nu har jag fått nog med sol på minst en vecka. Nej usch vad jag vill utomlands nu, lutar åt Minorka tror jag, hoppashoppashoppas!!!

Femte April


Gjorde en likadan smoothie som igår till frukost idag. Så dagen började bra, nu är den sisodär, skulle vilja säga halv risig. Jag har dammsugit hela huset, sen vid halv 3 kom mamma hem och vi tog en sväng till Barkarby. Inte mycket att hänga i granen men kom hem med 3 bhar och en blus och vill egentligen inte ha någon av de så är lite.. vet inte. Funderar på att hoppa in i duschen strax så jag blir lite pigg och på bättre humör, blir middag och bio med Emma i stan ikväll!

Ballerina


Är sjukt himla sugen på att köpa något av dessa par i sommar. Från H&M och går på 129:- Har dock sjukt svårt att bestämma mig vilken färg jag skulle vilja ha. Helt spontant så är jag sugen på de orange aktiga/korallfärgade men är väldigt tveksam. Alla de andra färgerna skulle såklart vara snygga de med. Vilken färg är snyggast?

Hello there spring


Sov till något efter 11 idag, gjorde världens godaste smoothie till frukost imorse, så fruktansvärt god. Sen följde jag med Sophia på en cykeltur till vällingby. Ballerina skorna tittade till och med fram idag, nu känns det faktiskt som att våren äntligen är här på riktigt. Vi hann även med att ta årets första glass på en bänk i solen. Passa på nu, det är halva priset på glass på pressbyrån haha! Ser nu i skrivande stund att hela dagen flugit förbi, hur fan kan klockan redan vara 5?! Galet..

Let's rock it blonde!


Sorry ni som väntat på uppdateringen men det tog brutalt mycket längre tid än jag trott! Jag satt i närmare 1,5 h på en stol för att Sophia skulle peta fam ett par slingor ur den där mössan på mig! Inte riktigt vad jag förväntat mig, trodde det hela skulle gå på typ en timme, för oss båda då men icke.

Och när man väl tog bort handduken så var hela jäkla håret ljusgult nära vitt! Förstår ni paniken för två amatörer som aldrig slingat håret förut? Jämnade däremot ut sig när man tvättat ur det och torkat håret men syns fortfarande tydligt i hårbotten, måste göra någon liten justering där om det inte jämnar ut sig lite.

However, före och efter bilden ger inte riktigt rättvisa då jag inte kunde ta bilden på samma ställe med samma ljus eftersom att solen då gått i moln vid klockan halv 6/6 (vi började strax efter 1) Aja nu får man rocka blont då! Vad tycker ni som ser någon skillnad? syns mer i verkligheten än på bilderna.

Gymmat


Har precis duschat och smörjt in mig. Väntar på att Sophia ska komma hit för vi ska göra blonda slingor, sooo excited, tycker mitt hår blivit så mörkt på senaste tid så tycker det ska bli kul med lite ljusare nu till våren!
Imorse vid klockan 9 var det snabba puckar då bussen gick 36 minuter senare. Sen blev det gym i dryga timmen, känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha, skönt på ett hate-love-kinda-way. Visar resultatet av slingningen senare! Stay tuned.

Framtiden

Jag har ju svenska nationella första svenska lektionen direkt efter lovet, eller ja på tisdag (vanliga turen?) Temat för årets nationella är Framtiden, så jag ska alltså skriva ett 4 minuters långt tal om framtiden, har lite dålig fantasi, eller ja lite har jag börjat men skulle behöva lite mer idéer... Såååå ni som orkar och har lust, snällllaaaaa ni hjälp mig!

Släng in en kommentar om det första som ni tänker på när ni hör ordet FRAMTID,
det kan vara bara något/några ord eller en mening.

Thai lunch

Sitter för tillfället i Vällingehus och väntar på att världens segaste Sophia ska äta upp sin sallad.
Lite lagom sen lunch men men. Vi har även köpt hårfärg så vi ska göra blonda slingor idag eller imorgon, får se.


Powerwalk


Hola guapas! Har precis kommit in från min powerwalk, gick i exakt 55 minuter! Målet var en timme men men, close enough.. Sjukt härligt väder och tänkte gå en liten promenad igår men det blev inte av så då tänkte jag att jag skulle komma igång på morgonen liksom. Men men tar och hoppar in i duschen nu. Godmorgon!

Because you saved my life once.



Här är ett par nyfunna kärlekar från Sophias spotifylista. Har tagit över den nu när hon är i svunna trakter och röjer. Skoja hon är i borås och jag frågade faktiskt. Patetiskt aprilskämt? Hatar denna dag, för jag kan inte ta folk på allvar om någon berättar något. Förstå vad hemskt för de som dör idag? Vem tar det på allvar liksom.. Dock tycker jag det är skitkul när man själv lurar någon, dubbelmoralisk ohyes.

Amanda försökte lura mig igårkväll (00:30) fast jag kom på att det var första april men så fortsatte hon med sitt lilla "skämt" då blir det så osäkert för då vet man inte om man ska ta det på allvar och få den här: "HAHAAHAAHAAAAAA!!!!! DU GICK PÅ DET!!!!! APRIL APRIL" eller om det blir:  ".. ofta du tror jag skämtar om en sån här grej, ta det seriöst!!" Gissa vilken det blev...? förstnämnda.

Shopping

Godmorgon! Skulle ju visat detta inlägg igårkväll men blev lite upptagen, hjälpte mamma med att stryka tvätten. Så jag stod framför strykbrädan till klockan 12 och sen blev jag för orkeslös för att göra detta inlägg. Hursom det här var det jag fick med mig ifrån Farsta igår. 2 stycken kuddar till sängen, en jacka, tröja och sen ytterligare en body splash, Love Spell. Had my spendingpants on. Hur som, nu blir det lunch - våfflor!

RSS 2.0